ŠOK!!! NEĆE VIŠE BITI PREDSJEDNIK!? Vučić se oglasio, svi ostali u ŠOKU NAKON OVE REČENICE: Na veliku žalost, ISTINA JE..(FOTO) - Izvorno

ŠOK!!! NEĆE VIŠE BITI PREDSJEDNIK!? Vučić se oglasio, svi ostali u ŠOKU NAKON OVE REČENICE: Na veliku žalost, ISTINA JE..(FOTO)

Jedan od najpopularnijih političara u regionu pa i šire svakako je Aleksandar Vučić, a ono što je on u posljednje vrijeme uradio za svoju zemlju je neprocjenjivo.Naime, Srbija je među prvim državama nabavila vakcine za svoje građane, a osim toga tu su i novčane pomoći koje je obezbijedila za svoje građane tokom pandemije korona virusa.

Nemačka analitičarka: Vučiću bi uskoro mogla da svanu teška vremena

Tokom nedavnog gostovanja na jednoj emisiji predsjednik Vučić pričao je o investicijama, kao i otvaranju novih firmi i radnih mjesta u Srbiji. U toku emisije, od strane voditeljice Vučić je dobio pitanje da li se namjerava kadnidovati na narednim izborima, na što je on dao zanimljiv odgovor.Naime, on je rekao rekao da je najbitnija druga tura vakcinisanja, a da se tek onda može govoriti o politici i izborima te da on trenutno ni ne pomišlja na to.

Jutarnji list - Aleksandar Vučić objavio: 'Srbija šalje milijun eura pomoći  Hrvatskoj'

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *