CELA SRBIJA U SUZAMA! Preminuo poznati pevač, ON JE PRONAĐEN U SVOM STANU..Ovaj je detalj sve ŠOKIRAO! PA NJEGA JE NEKO NAMJERNO..(FOTO) - Izvorno

CELA SRBIJA U SUZAMA! Preminuo poznati pevač, ON JE PRONAĐEN U SVOM STANU..Ovaj je detalj sve ŠOKIRAO! PA NJEGA JE NEKO NAMJERNO..(FOTO)

Ponovo je Srbija u suzama, još jedan nekada poznat pjevač sa srpske estrade  je preminuo. Okolnosti pod kojima je pronađen mrtav su iznimno sumnjive. Evo o kome je riječ…

Raičević Rođa bio je dobar pjevač ali prije svega dobar čovjek. Svoju muzičku karijeru naglo je prekinuo kada je pronađen mrtav u svom stanu, 7. oktobra 2001. godine. Razlog smrti u to vrijeme nikome nije bio jasan. On je bio dobrog zdravstvenog stanja, nikada se nije žalio da zdravlje niti je imao suicidalne misli.

Međutim, kasnije se saznalo da je on preminuo zbog predoziranja kokainom. Njegova porodica nije željela da se to sazna pa dugo vremena nisu dopustili da informacija procuri u javnost.

Stan je naslijedila njegova sestra ali u njemu niko ne živi. Također stan više nema namještaja i u njemu se nalazi samo jedan kofer koji još uvijek nije otvoren.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *