NAJNOVIJA VEST KOJA JE POTRESLA CELU SRBIJU! SMRT U ZADRUZI! Umro je mlad, PAO JE U KOMU! Detalji tragedije, STRAŠNE VESTI!(FOTO) - Izvorno

NAJNOVIJA VEST KOJA JE POTRESLA CELU SRBIJU! SMRT U ZADRUZI! Umro je mlad, PAO JE U KOMU! Detalji tragedije, STRAŠNE VESTI!(FOTO)

Navikli smo da se u rijaliti šou Zadruga dešavaju mnoge čudne stvari ali ovo je još neviđeno. Najnoviji događaj iz Zadruge potresao je javnost, radi se o smrtnom slučaju…

Mirjanji Zonjič, poznatoj članici rijalitija danas je preminuo otac. Njen otac je umro veoma mlad, u 35. godini života. Niko nije očekivao njegovu smrti i zapravo se još uvijek ne zna uzrok njegove smrti. Mirjana je bila šokirana i na svoj instagram profil je stavila samo crnu sliku.

Produkcija rijaliti šoa Zadruga vjerovatno će dopustiti Mirjani vanredni odlazak iz rijalitija jer je u pitanju porodična tragedija. Bilo je još ovakvih slučajeva u Zadruzi ali koliko se mi sjećamo, nikome nije preminuo otac. Sjećate li se vi da li se ovako nešto desilo još jednom?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *