OVO JE BLAM GODINE U SRBIJI! Pevač Darko uhvatio verenicu sa LUKASOM NA KAMARI! On je izgovorio samo jednu rečenicu, OVO JE VELIKI ŠOK! - Izvorno

OVO JE BLAM GODINE U SRBIJI! Pevač Darko uhvatio verenicu sa LUKASOM NA KAMARI! On je izgovorio samo jednu rečenicu, OVO JE VELIKI ŠOK!

Darku Laziću u zadnje vrijeme  nikako ne ide… Nakon teške nesreće koju je preživio, Darku Laziću  je sve krenulo po zlu. Prvo dugovi, zatim smrt njegovog oca a sada i njegova zaručnica… Pogledajte šta je ta zmija uradila!

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Darko Lazić je na rubu rastanka sa svojom vjerenicom Marinom. Činjenica da od nedavno imaju zajedničko dijete nije pomogla da se brak održi na stabilnim nogama. Svi se pitamo koji je razlog njihovog rastanka.

Dok čekamo da se ta informacija otkrije, saznali smo šta je mogući razlog rastanka Darka Lazića i njegove prve supruge Anje Sević.

Naime, Aca Lukas je nedavno izjavio da je prevario svoju suprugu sa pjevačicom iz Zvezda Granda. To je bilo porpilično davno, rekao je Lukas. Da li je tad Anja Sević bila u braku sa Darkom i da li je Aca razlog njihovog razvoda?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *