POMAHNITALA BABA ANABELA NAPALA NOVINARKU: Grebala je i gurala jer je SNIMILA kako kopa po KONTEJNERU! Ovo je STRAŠNO! (FOTO) - Izvorno

POMAHNITALA BABA ANABELA NAPALA NOVINARKU: Grebala je i gurala jer je SNIMILA kako kopa po KONTEJNERU! Ovo je STRAŠNO! (FOTO)

Čini se da je slavlje udarilo Anabeli Atijas u glavu jer se ponaša krajnje nenormalno. Pogledajte kako je samo napala jednu novinarku!

Možda je Anabela Atijas ovih dana previše uzbuđena zbog rođenja njene unuke Mije, koju je rodila Luna Đogani. Međutim, ovakvo uzbuđenje je sigurno neprihvatljivo budući da je Anabela počela da napada ljude. Konkretno, napala je jednu novinaru, Anu Dendu, ispred njene zgrade. Gurdnula ju je na pod i bacila Anin telefon.

To se dogodilo nakon što je Ana došla do njene zgrade kako bi dobila izjavu od nje povodom rođenja Lunine kćerke. Anabela nije željela da da izjavu pa ju je odgurnula na pod a zatim je počela da rovi po kontejneru. Ana je počela da snima a Anabela je ljutito došla do nje i bacila joj mobitel.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *