Sandra Miljković odvela Breninog sina u tazbinu: Viktor na seoskoj slavi, i Brena dobila poziv…”Nemam vremena, izvinite, daleko mi je ići na selo..:” - Izvorno

Sandra Miljković odvela Breninog sina u tazbinu: Viktor na seoskoj slavi, i Brena dobila poziv…”Nemam vremena, izvinite, daleko mi je ići na selo..:”

Lepa Brena nikako ne može da podnese činjenicu da je njen najmlađi sin odabrao seosku djevojku za ženu. Ona na svaki način pokušava uništiti tu vezu a ne želi čak ni da upozna i sprijatelji se sa roditeljima i porodicom svoje buduće snahe.

Brenin sin Viktor Živojinović u vezi je sa Sandrom Miljković. Njih dvoje su zaručeni, svadba se trebala održati prije 2 mjeseca ali je odgođena na ljeto zbog korona virusa.

Breni je drago što je svadba odgođena i nada se dad nikada neće biti ni realizovana jer smatra da Viktor može bolje od jedne obične seoske ljepotice. Morate priznati da je Sandra veoma lijepa uprkos svemu…

Sandrini roditelji pozvali su Viktorovu porodicu na druženje i dogovore o svadbi ali Lepa Brena nije željela da ode jer je rekla da joj je selo daleko i da za to nema vremena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *