ŠOKANTNA IZJAVA IZ CRNE GORE! Srbi, vi ste od danas za nas genocidan narod, pa izvolite dođite do nas da nam ostavite pare! (FOTO) - Izvorno

ŠOKANTNA IZJAVA IZ CRNE GORE! Srbi, vi ste od danas za nas genocidan narod, pa izvolite dođite do nas da nam ostavite pare! (FOTO)

U Crnoj Gori nakon Rezolucije o genocidu došlo je do promjene stanovova. Pogledajte šta su vlasti iz Crne Gore izjavile i kakvu poruku su poslali Srbima.

Naime, ZAsjedanje skuštine Crne Gore zbog Rezolucije o genocidu u Srebrenici počelo je 4 sata kasnije nego što je trebalo. Međutim, uspješno se završilo i sa 55 glasova za, 19 glasova protiv i 7 suzdržanih, odlučeno je da je rezolucija usvojena.

Skupština Crne Gore proglasila je Srbe genocidnim narodom. Zanimljivo je to što Crnogorci Srbe nazivaju braćom i pozivaju ih na ljetovanje a onda im na ovakav način zabodu nož u leđa.

Naravno, smatramo da je odluka skupštine u Crnoj Gori ispravna, prihvatili su genocid i to je jedino ispravno. Međutim, morate priznati da je bilo malo dvolično prema Srbima. Kako vi ovo komentarište?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *