ALARMANTNO UPOZORENJE! Doktor upozorava celu Srbiju na novu OPASNOST; “SADA I ONI PRENOSE KORONU” SVI ODMAH OBRATITE PAŽNJU NA OVO! - Izvorno

ALARMANTNO UPOZORENJE! Doktor upozorava celu Srbiju na novu OPASNOST; “SADA I ONI PRENOSE KORONU” SVI ODMAH OBRATITE PAŽNJU NA OVO!

Šef Katedre za higijenu i medicinsku ekologiju na Medicinskom fakultetu  u Beogradu, doktor Goran Belojević izjavio je za medije da korona virus šire komarci i muhe, zbog čega treba pripaziti u ovim ljetnim mjesecima. Naime, doktor Belojević rekao je da je korona virus vještački virus koji je još uvijek nedovoljno istražen, zbog čega treba povesti računa i na komarce i muhe koje apsolutno mogu da prenose korona virus.

Naš doktor jutros na TV-u održao lekciju kako se NOSE MASKE, a onda pomenuo  svoj MASERATI i mreže su eksplodirale (VIDEO)

Doktor je dodao da ovaj virus može biti prenesen i sa životinje na drugu životinju npr. sa komarca na komarca ili komarca na drugu životinju. Pored komaraca, opasnost vreba i od krpelja i golubova koji su također jedni od najveći prenosilaca svih mogućih zaraza.

Savjeti /Kako se jednostavno riješiti komaraca i muha: Trebaju vam samo dva  sastojka / Radio Sarajevo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *