DESIO SE VELIKI PREOKRET U SLUČAJU LEČIĆA! Nakon svih saznanja, postupak će biti pokrenut protiv Danijele Štajnfeld?! ON JE IPAK NEVIN?!(FOTO) - Izvorno

DESIO SE VELIKI PREOKRET U SLUČAJU LEČIĆA! Nakon svih saznanja, postupak će biti pokrenut protiv Danijele Štajnfeld?! ON JE IPAK NEVIN?!(FOTO)

Prije nekoliko mjeseci, Srbiju i region je uznemirio skandal sa Branislavom Lečićem.  On je optužen za zlostavljanje i sek*ualno uznemiravanje njegovih kolegica glumica. Nakon nekog vremena sve se utišalo povodom tog slučaja ali sad smo saznali za jedan veliki preokret u slučaju Lečić- Štajnfeld.

Naime, kako saznajemo, moguće je da će postupak biti pokrenut i protiv Danijele Štajnfeld. Navodno Branislav Lečić i dalje tvrdi da su njene optužbe o silovanju  iz 2012. godine lažne i da će on nju tužiti zbog lažnih optužbi i klevete te narušavanja njegovog ugleda.

Iskreno se nadamo da Danijela ima čvrste dokaze protiv Branislava Lečića inače će joj se ovaj slučaj obiti od glavu. Sigurni smo da i Branislav Lečić ima par trikova u svom rukavu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *