NAREĐENA HITNA EVAKUACIJA: GRADONAČELNIK ČAČKA SAOPŠTIO GDE GRAĐANI DA IDU! GRAD ĆE NESTATI UBRZO, PA ŠTA SE OVO DEŠAVA?! (VIDEO) - Izvorno

NAREĐENA HITNA EVAKUACIJA: GRADONAČELNIK ČAČKA SAOPŠTIO GDE GRAĐANI DA IDU! GRAD ĆE NESTATI UBRZO, PA ŠTA SE OVO DEŠAVA?! (VIDEO)

Kako prenose mediji, sinoć oko 20 h ponovo je došlo do eksplozije u čačanskoj  fabrici “Sloboda”, gdje su povrijeđene tri osobe koje su odmah  prevezene u bolnicu. Sama eksplozija osjetila se i u samom centru grada, pri čemu je štab za vanredne situacije naredio građanima koji žive u blizini da se evakuišu na gradski stadion kluba “Borac”. Na mjesto eksplozije odmah su pristigle ekipa hitne pomoći kao i vatrogasci.

Nova eksplozija u "Slobodi" u Čačku FOTO/VIDEO - B92

Inače, početkom ovog mjeseca također je došlo do eksplozije u pomenutoj fabrici , pri čemu se požar aktivirao u skladištu topovskih granata, a zatim se proširio i na ostale diijelove fabrike. Na svu sreču nije bilo povrijeđenih,jer su svi radnici na vrijeme napustili fabriku. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *