NEĆE JOŠ DUGO?! MARIJA KULIĆ VODI BORBU ZA ZDRAVLJE: TEŠKO PODNOSI HEMOTERAPIJE, GUBI APETIT I POVRAĆA, A KOSA JE…MILJANA NEMA POJMA NIŠTA! (FOTO) - Izvorno

NEĆE JOŠ DUGO?! MARIJA KULIĆ VODI BORBU ZA ZDRAVLJE: TEŠKO PODNOSI HEMOTERAPIJE, GUBI APETIT I POVRAĆA, A KOSA JE…MILJANA NEMA POJMA NIŠTA! (FOTO)

Marija Kulić, poznata učesnica rijaliti šoa Zadruga i majka zvijezde rijalitija- Miljane Kulić. Miljana je nekoliko puta govorila da njena majka ima ozbiljne probleme sa zdravljem ali ona zapravo ne zna ništa. Konačno smo otkrili istinu o Mariji Kulić!

Marija Kulić hitno je morala da napusti rijaliti šou Zadruga kada joj je dijagnostifikovan tumor limfnih žlijezda. Ona je operisasna prije 2 mjeseca i nakon toga su uslijedila 3 ciklusa hemoterapije. Marija se nije osjećala dobro pa je na razne načine pokušavala da se izliječi, čak je primjenjivala i alternativnu medicinu. Trenutno se dobro drži ali ima problema sa mučninama, apetitom i kosom.

Miljana ništa ne zna i Marija ne želi da joj mnogo toga govori da ne bi ugrozila njeno psihičko stanje koje je ionako labilno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *