Sanja Marinković nikad PROSTIJA! OPLELA po ZADRUGARIMA PA IH IZVREĐALA: Da li ja postavljam GLUPA pitanja, ili ste VI GLUPI?! A tek kada vidite KO su bili GOSTI, ŠOKIRAT ćete se! (FOTO) - Izvorno

Sanja Marinković nikad PROSTIJA! OPLELA po ZADRUGARIMA PA IH IZVREĐALA: Da li ja postavljam GLUPA pitanja, ili ste VI GLUPI?! A tek kada vidite KO su bili GOSTI, ŠOKIRAT ćete se! (FOTO)

Koliko više niko ne doživljava doživljava Zadrugarer ozbiljno, dokaz je i to što ih na TV javno ismijavaju čak i voditelji programa. Nećete moći da vjerujete kako ih je Sanja Marinoković napala i osramotila!

Naime, Sanja Marinković nije mogla da se kontroliše kada je snimala emisiju sa Zadrugarima. Bila je toliko iznervirana time što Zadrugari nisu razumjeli pitanja pa im je rekla da li ona možda postavlja glupa pitanja, koja su njima nerazumljiva.

Na to se nadovezao Marko Đedović koji je rekao da su oni zapravo glupi i da ne razumiju šta ih Sanja Marinković pita. Tada se Sanja nasmijala i rekla da izgleda da zaista i jeste tako.

Šta vi mislite, da li je ovo bilo profesionalno sa Sanjine strane?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *