“Srbi pomagajte, za koji dan neću imati hrenovke da skuham!” Goci izvršitelji pokucali na vrata, poručili joj da RODI PARE! Inače…(FOTO) - Izvorno

“Srbi pomagajte, za koji dan neću imati hrenovke da skuham!” Goci izvršitelji pokucali na vrata, poručili joj da RODI PARE! Inače…(FOTO)

Od kako je pandemija korona virusa započela, na velikom financijskom udaru našli su se estradni umjetnici i pjevači. Oni kukaju na sav glas da više nemaju novca i da su sve zalihe potrošili. Neki od njih definitivno ne pričaju istinu ali ipak ima i onih kojima je zaista život postao veoma težak.

Goca Božinovska kaže da je trenutno u velikim problemima. Prvo se morala brinuti za majku i to je zahtjevalo velike troškove jer je njena majka bila veoma bolesna a država i zdravstvo joj nisu ni malo pomogli. Nakon što je majka umrla, ona se i tu potrošila jer je napravila sahranu kakvu njena majka zaslužuje. Uskoro joj dolazi i svadba njenog sina. Već su unaprijed uplatili neke stvari kada su imali novca pa je sada nemoguće da odgore svadbu a troškovi se nadmeću.

Goca apeluje na bilo kakvu pomoć jer će uskoro bankrotirati i bukvalno neće imati šta da jede.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *