ESTRADA U ŠOKU! NAKON ŠABANOVE SMRTI GOCA PROGOVORILA O ONOME O ČEMU JE DUGO VREMENA ĆUTALA: Ono što je rekla o pokojnoj legendi Šauliću napraviće VELIKI HAOS NA CELOJ ESTRADI! (FOTO) - Izvorno

ESTRADA U ŠOKU! NAKON ŠABANOVE SMRTI GOCA PROGOVORILA O ONOME O ČEMU JE DUGO VREMENA ĆUTALA: Ono što je rekla o pokojnoj legendi Šauliću napraviće VELIKI HAOS NA CELOJ ESTRADI! (FOTO)

Iako je prošlo nešto više od dvije godine od smrti legendarnog folk pjevača, Šabana Šaulića,njegova porodica i prijatelji ne daju da njegov lik i djelo padne u zaborav. Tako je nedavno njegova supruga Goradana Šaulić   gostovala na promociji kod Suzane Jovanović gdje je upravo govorila o svom suprugu.

TUŽNA ISPOVIJEST GOCE ŠAULIĆ: Ne znam da živim bez mog Šabana - Express

Tim povodm ona je istakla da joj je žao što nema njenog supruga, kako bi se skupa radovali lijepim stavrima koje se dešavaju, a potom je Goca  otkrila da će uskoro postati prabaka , te da uskoro slijedi vjenčanje. Goca je potom dodala da će to biti intimno vjenčanje,u krugu porodice ,  ali da kada beba dođe na svijet to će biti onako kako se naviklo nekad.

BILA JE TO NEVEROVATNA LJUBAV! OVAKO SU SE VOLELI ŠABAN I GOCA: Jednom su  se čak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *