GOTOVO JE! RAZVODE SE ĐANI I SLAĐA POSLE 25 GODINA BRAKA?! Nastao veliki HAOS na plaži:”Završili smo za ceo život, da li ti je jasno?” Svi su van sebe nakon OVOGA, PA ŠTO TI JE TO TREBALO..(FOTO) - Izvorno

GOTOVO JE! RAZVODE SE ĐANI I SLAĐA POSLE 25 GODINA BRAKA?! Nastao veliki HAOS na plaži:”Završili smo za ceo život, da li ti je jasno?” Svi su van sebe nakon OVOGA, PA ŠTO TI JE TO TREBALO..(FOTO)

Ovih dana u centru medijske pažnje je popularni folk pjevač RadišaTrajković Đani i njegova supruga Slađa, zbog navodnih problema koje imaju u braku. Naime, nakon što su njih dvoje otišli odvojeno na odmor u javnosti se pojavila informacija da je njih dvoje planiraju da se razvedu.

Inače, njegova supruga Slađa sa sinom, snahom i unučetom trenutno se nalazi na turskom ljetovalištu, dok je Đani u Crnoj gori. Kako je naveo izvor blizak njjima, Slađa po cijeli dan je na privatnoj plaži hotela ili bazena zamišljena i sama. U jednom momentu kada joj se zazvonio telefon ona se javila i poručila ” Završili smo za cijeli život,da li ti je to jasno” ponavljala je ona, navodno svom suprugu dodaje izvor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *