Jana je NAJPLAĆENIJA ljubavnica na svetu! Njene USLUGE princ joj plaća 4.500 evra po satu! EVO šta mora da radi, ma fuj…(FOTO) - Izvorno

Jana je NAJPLAĆENIJA ljubavnica na svetu! Njene USLUGE princ joj plaća 4.500 evra po satu! EVO šta mora da radi, ma fuj…(FOTO)

Postoje mnoge starlete i rijaliti zvijezde koje su poznate više od nje, ali definitivno ni jedna od njih za svoje usluge nije plaćenija više od nje! Jana zarađuje ogromne pare ali pogledajte šta mora raditi da bi ih zaradila…

Riječ je o Jani Ofrejevoj iz Ukrajine. Ona na instagramu ima oko 130 hiljada folovera što zapravo i nije mnogo sudeći po tome čime se bavi. Ona je elitna prostitutka i za svoje usluge uzima po nekoliko hiljada eura.

Trenutno je u “službi” jednog bogataša u Dubajiu koji joj kupuje dijamantne prstene, vodi je na luksuzna putovanja i ostvaruje sve njene snove. Pitamo je šta mora da radi zauzvrat. Ona je odgovorila da mora da radi sve što on poželi ali je on jedan veliki džentlmen i ne traži od nje nešto što i ona sama ne bi željela.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *