Otkriveno šta nas čeka poslije ZADRUGE! U javnost isplivali DETALJI o novom PROJEKTU! AUU KAKAV SPEKTAKL NAS ČEKA, ZADRUGA JE MALA MACA ZA OVO… (FOTO) - Izvorno

Otkriveno šta nas čeka poslije ZADRUGE! U javnost isplivali DETALJI o novom PROJEKTU! AUU KAKAV SPEKTAKL NAS ČEKA, ZADRUGA JE MALA MACA ZA OVO… (FOTO)

Ukoliko ste se uplašili da ćete ostati bez rijalitija nakon što je Željko Mitrović rekao da je peta sezona rijalitija Zadruga zadnja sezona, ne brinite se! Izgleda da nam dolazi novi rijaliti!

Vlasnik Pinka Željko Mitrović bi nas iznenadio da nema neki novi plan nakon što ugasi najgledaniji rijaliti na Balkanu. Ipak, još uvijek ne otkriva šta će se dogoditi nakon pete sezone Zadruge ali smo neke informacije dobili od Ognjena Amidžića, voditelja na Pink televiziji.

Naime, na Instagramu su njegovi pratitelji imali priliku da mu postave bilo koje pitanje na koje bi on odgovorio na story. Jedno od glavnih pitanja je bilo šta će biti sa Zadrugom.

Na pitalanje “Posle Zadruge 5 ide novi rijaliti ili?” Ognjen je odgovorio da se sigurno neće zvati ili. Što znači da je Ognjen upravo potvrdio da će biti novog rijalitija?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *