SEVERININ SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Hrvatska pevačica zabranjuje srpskim medijima da izveštavaju u Srbiji! ČISTI BEZOBRAZLUK I BAHATOST! (FOTO) - Izvorno

SEVERININ SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Hrvatska pevačica zabranjuje srpskim medijima da izveštavaju u Srbiji! ČISTI BEZOBRAZLUK I BAHATOST! (FOTO)

Severina Kojić očigledno mrzi srpske novinare budući da im je zabranila da izvještavaju o njenim koncertima U SRBIJI! Da li ona zapravo smije ovo uraditi, koja bahatost!?

Naime, hrvatska pjevačica Severina Kojić,uskoro će napraviti koncert u Srbiji a mediji su objavili vijest o tome da ona traži da je zaštitari čuvaju od Srba tokom koncerta. Ovakva vijest vjerovatno nije laž jer svi znamo da atmosfera na koncertima zna eskalirati, bez obzira o kojoj je naciji riječ.

Međutim, Severina je ovu vijest objavila na svoj profil i napisala da su ovakve novine i naslovi zapravo Novine zlog doba. Također je rekla da bi ovim ljudima trebalo zabraniti da pišu, jer pišu neistine i huškaju ljude jedne protiv drugih.

Također je dodala da je znano ko ih plaća za ovakve naslove i poručuje im da im je ulaz zabranjen na svaki njen koncert i da mogu ići samo onom ko ih i plaća.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *