SVI SU U ŠOKU zbog NOVE odluke PREDSEDNIKA VUČIĆA?! Ko neće vakcinu, treba da plati troškove lečenja od korone koji se kreću i do 100.000 evra?! (FOTO) - Izvorno

SVI SU U ŠOKU zbog NOVE odluke PREDSEDNIKA VUČIĆA?! Ko neće vakcinu, treba da plati troškove lečenja od korone koji se kreću i do 100.000 evra?! (FOTO)

Među prvim zemljama u regionu koje su  nabavila vakcine protiv korona virusa svakako je Srbija,pri čemu je velika većina njihovih građana već vakcinisana. Sa druge strane tu je i nekolicina onih koji to nisu, a pPredsjednik ove zemlje, Aleksandar Vučić  nedavno je izjavio da neće odustati sve dok se i posljednji građanin ne vakciniše.

Vučić: Primit ću i treću dozu vakcine - N1

Tako je Vučić na jučerašnjem  otvaranju Zdravstvenog centra u Borči  rekao da je imao dosta prijedloga za građane koji nisu vakcinisani, a jedan od njih je da im se naplaćuju troškovi liječenja što on još uvijek ne može da prihvati ali da će uskoro država morati da se pobrine i za taj dio. Stoga, Vučić je još jednom apelovao na sve i rekao da se i za neodgovorne vrijeme približava.

Vučić se izvinio zbog izjava oko istarske malvazije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *