JOVANA OPET ŠOKIRALA SRBIJU! Pa potpuno joj ispala..Nije mogla kraći minić, noge prekrstila i uz njega se sabila! PA ŠTA ĆE ŽELJKO REĆI NA OVO?!(FOTO) - Izvorno

JOVANA OPET ŠOKIRALA SRBIJU! Pa potpuno joj ispala..Nije mogla kraći minić, noge prekrstila i uz njega se sabila! PA ŠTA ĆE ŽELJKO REĆI NA OVO?!(FOTO)

Jovana Joksimović smatra se  jednom  od najpopualrnijih voditeljica u regionu. Svoju karijeru ostvarila je na RTS televiziji, koju je nedavno i napustila. Tako ona trenutno radi na K1 televiziji,inače televiziji svog muža gdje uređuje i vodi jutarnji program “Uranak”.

uloga Jovane Joksimović iznenadiće mnoge || Hello Magazin!

Inače, popularna voditeljica i njen suprug imaju skladan brak. Međutim, kao i svi i oni su imali turbulentan period, a najgore je bilo kada ga je voditeljica ostavila nakon 2 godine veze zbog afere sa srpskim košarkašom, Sašom Đorđevićem. Nakon godinu, ponovo se vratila se Željku koji ju je oženio. Pored ovoga, u javnosti se spominjala i afera sa kolegom Srđanom Predojevićem, a u prilog tome idu i fotografije na kojoj je voditeljica  u kratkoj suknjici što za mnoge nije primjereno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *