NIKAKO NE IZLAZITE AKO NE MORATE, KRENUO PAKAO U BEOGRADU! RMHZ izdao najgore upozorenje do sada, NEBO ĆE SE NOĆAS SASTAVITI SA SRBIJOM! Evo i gdje prvo..(FOTO) - Izvorno

NIKAKO NE IZLAZITE AKO NE MORATE, KRENUO PAKAO U BEOGRADU! RMHZ izdao najgore upozorenje do sada, NEBO ĆE SE NOĆAS SASTAVITI SA SRBIJOM! Evo i gdje prvo..(FOTO)

Proteklih nekoliko dana kiša koja je pala napravila je ogromne probleme,a najviše su pogođena sjeverna i zapadna Njemačka,Nizozemska i Belgija. Preko 150 žrtava izgubilo je živote, dok je nekoliko hiljada ostalo bez krova nad glavom. Nevremenom je pogođen i region, pa smo svakodnevno mogli da gledamo izvještaj koji pokazuje da su Novi Sad, Kruševac, Zrenjanin i Pančevo pogođeni velikim kišama, ali i ledom. Također, Beograd je imao veliku oluju zbog čega je u jednom trenutku bio obustavljen i saobraćaj.

Poplave u Njemačkoj i Belgiji odnijele su 170 života: Šteta će se brojati u  milijardama eura | 24sata

Međutim, RHMZ Srbije ponovo je izdao veliko upozorenje  Beograd gdje se očekuje strašno nevrijeme. Na velikom udaru su Šumadija, Banat i Pomoravlje, zbog čega se savjetuje građanima da ne izlaze bez potrebe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *