Učiteljica Vera ostala u drugom stanju: OSTALA TRUDNA SA UČENIKOM (13), zbog onoga što je rekla policiji, SVIMA JE POZLILO! (FOTO) - Izvorno

Učiteljica Vera ostala u drugom stanju: OSTALA TRUDNA SA UČENIKOM (13), zbog onoga što je rekla policiji, SVIMA JE POZLILO! (FOTO)

Ova priča nedavno se našla na interentu i šokirala je cijeli svijet. U pitanju je priča o učiteljici iz Teksasa koja je ostala trudna sa svojim 13-godišnjim učenikom. Kako je navela sve je počelo tako što učenik nije dolazio u školu, a kako bi otkrila zašto ga nema učiteljica je odlučila je da mu se javi putem društvenih mreža te da vidi zašto ne dolazi, te da ga podsjeti na domaći zadatak. Tada ju je pitao da izađu zajedno na što je ona pristala. Posjetila ga je kod njegove kuće, gdje su počeli i da razmjenjuju nježnosti.

UČITELJICA VERA OSTALA U DRUGOM STANJU: NAPUNIO JE UČENIK(13), ZBOG ONOGA  ŠTO JE REKLA POLICIJI, SVIMA POZLILO! (FOTO) – Extra vijesti24h

Ubrzo nakon toga počeli su se viđati češće, kao i upražnjavati odnose. Svoju vezu nisu krili od ostalih, a ubrzo je za sve saznala i direktorka škole Elsa Wright koja je žestoko optužila učiteljicu. Na sve to, učiteljica je rekla da su dječakovi roditelji prihvatili njihovu vezu,kao i da su uzbuđeni zbog saznanja da je učiteljica trudna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *