Sad se sve saznalo ŠVALERKA je poznata pevačica! OVO SU MRAČNE TAJNE MONSTRUOZNOG KLANA: Belivuk 200 fotografija i snimaka kasapljenja čuvao kod ljubavnice! EVO KO JE ONA..

Nakon što je uhapšen vođa mafijaškog klana Veljko Belivuk, sve više mračnih tajna i dokaza protiv njeg izlazi na vidjelo. Nećete povjerovati kada čujete ko je sve upetljan u njegov kriminal!

Ljubavnica Veljka Belivuka dala sve dokaze | Info | Crna hronika

Ljubavnica Veljka Belivuka bila je ključan suradnik kada su u pitanju njegovi zločini. Na svu sreću, ona je također uhapšena samo par dana nakon što je uhapšen Velja Belivuk. Odmah tokom ispitivanja u policiji, njegova ljubavnica je dala šifre i lokacije svih hard diskova i usb diskova na kojima su se nalazili dokazi ubistva, silovanja, mučenja, klanja i slično.

Na njenim telefonima i USB stikovima pronađeno je 189 fotografija, 29 video snimaka i 16 audio snimaka. Iako su mnogi mediji objavili pojedine fotografije, mi ih ne želimo objavljivati iz poštovanja prema žrtvama i njihovim porodicama.

KO SE KEZI SA BELIVUKOM NA JEZIVOJ SLICI? Otkriven identitet saučesnika Velje  Nevolje, zajedno pozirali sa žrtvom u kući strave u Ritopeku

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *