SRBIJA NA NOGAMA! TOTALNO JE PODVILJAO! Bivši RIJALITI UČESNIK ŠUTIRAO i DAVIO devojku, nećete VEROVATI KO je u PITANJU! Ovo je JEZIVO! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK POTRESAO JAVNOST! (VIDEO) - Izvorno

SRBIJA NA NOGAMA! TOTALNO JE PODVILJAO! Bivši RIJALITI UČESNIK ŠUTIRAO i DAVIO devojku, nećete VEROVATI KO je u PITANJU! Ovo je JEZIVO! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK POTRESAO JAVNOST! (VIDEO)

Prije nekolikod dana u javnosti se pojavio snimak gdje muškarac krvnički udara ženu. Ubrzo nakon toga, oglasila se žena koja je doživjela napad te navela da se sve desilo u kafiću koji iznajmljuje njen suprug zajedno sa jednim drugom od poznatog učesnika rijalitija Nemanje Stamatovića. Kao što se moglo vidjeti i na snimku, muškarac je došao i sjeo za sto te počeo vikati kako treba da stavi katanac jer je to njegov lokal. Kako mu je ona rekla da to neće uraditi, on je počeo da ju vrijeđa i da joj se unosi u facu .

U jednom trenutku ju je odgurnuo, a vidjevši šta se dešava  ona je krenula da se sakrije iza šanka dok je on išao za njom. Žena je uzela telefon da pozove policiju, pri čemu ju je on udario po ruci u kojoj je držala telefon .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *