“NE KUVAM, NE PEREM VEŠ I NE PEGLAM..U neku ruku, žao mi je srpskih domaćica…” ŽENA BIZNISMENKA! Jovana Jeremić ponovno šokirala celu javnost NOVOM IZJAVOM!

Popularna voditeljka Jovana Jeremić zna kako da podigne prašinu za sobom, i u tome je baš dobra. Ona je već dva mjeseca na odmoru, a i dalje ne prestaje da skreće pažnju na sebe.

Zbog njenih izjava mnogi je smatraju bahatom i bezobraznom, a posebnu ogorčenost je izazvala kod žena.

Naime, ona je pred Vaskrs izjavila da ona ne farba jaja, i ne želi da se to radi u njenoj kući, već plati ženu koja ofarba za nju, a ona samo ode i donese ih.
Također, drugi put je izjavila da razumije zašto muškarci varaju žene, jer to rade zbog toga što se one zapuste. Njen savjet ženama je da se ne zapuštaju, i da budu kao ona koja se stalno sređuje i vodi računa o svom izgledu.

Sada ponovo je svojom izjavom šokirala ženski dio populacije, jer je izjavila da ne voli da čisti, pere, pegla i kuha jer to nije njen stil života. Navela je da je ona poslovna žena, biznismenka i da je njen život biznis, te ga zbog toga živi 24 sata na dan.

Otkrila je i da se njena porodica pomirila sa tim da ona nema vremena za kućne poslove, i da će to raditi neko drugi, a da je ona školovana da bude biznismenka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *