Našoj pevačici zabranjen ulaz u Bosnu i Hercegovinu: POZNATA PO TOME DA NE VOLI SRBE..Samo je vratili sa granice: OTKAZUJU JOJ NASTUPE ŠIROM EVROPE..

Nastup mlade pjevačice Jadranke Bajraktarević u jednom klubu u Mostaru je odgođen zbog nemogućnosti njenog ulaska u Bosnu i Hercegovinu.

Prema pisanju izvora, pjevačica je ostala zatečena kada joj je saopšteno da ne može ući na teritorij Bosne i Hercegovine, ali nije pravila dramu, već se samo vratila kući zajedno sa svojim menadžerom. Poslije je javila klubu da ne može nastupati i da nastup mora biti odgođen, a navela je da je razlog tome što su je policajci vratili sa granice, ne objašnjavajući joj ništa, već je navodno policajac više puta ulazio i izlazio prije nego joj je to saopštio.

Također, ova pjevačica je dobila zabranu ulaska u Srbiji, i vjeruje da je zbog istog razloga dobila i u BiH. Ona je na jednom nastupu u Crnoj Gori pjevala ”Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, te nakon toga su svi njeni nastupi u Srbiji bili otkazani, a kako tvrdi njen menadžer i u drugim državama poput Švicarske.

Ova pjevačica je dobila zabranu ulaska u Srbiju zbog širenja govora mržnje, ali i zato što je pjevala na mitingu podrške Mili Đukanoviću.

Ona je kratko izjavila da nije bilo nikakvog incidenta, ali da je dobila zabranu, te da neće da produbljuje ovu temu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *