ONA JE DUPLO BOLJA OD CECE! Ovak danas izgleda Željkova prva žena, 4 DECE MU JE RODILA! (FOTO)

Željko Ražnatović Arkan je nekadašnje najmoćnije lice u Srbiji. Njegova supruga Svetlana Ceca Ražnatović je udajom za njeg podigla svoju karijeru na zavidan nivo, a Arkan je u nju uložio mnogo novca. On je Ceci platio mnoge estetske operacije, kao i snimanje spotova koji su u to vrijeme bili na holivudskom nivou.

Ovu ženu je Arkan voleo pre Cece! Napustila ga nakon priznanja da je  zaljubljen u pevačicu! - Alo.rs

Njih dvoje imaju dvoje djece, sina Veljka i kćerku Anastasiju, a malo ko zna da je Arkan prije Cece bio u braku sa Natalijom, sa kojom ima 4 djece.

Arkan i Natalija Martinović su bili u braku 13 godina, a njihov brak se raspao kada je Natalija otkrila da je on u emotivnoj vezi sa Cecom. Ona je tada spakovala kofere, i djecu, i napustila državu. Prvo je otišla u Francusku, zatim Grčku, a poslije njegove smrti se odselila u SAD. Trenutno živi u Los Anđelesu.

SA NJOM JE ARKAN DOBIO ČETVERO DJECE: 13 godina bili su u braku, a evo kako  danas izgleda PRVA supruga Željka Ražnatovića! (FOTO) | Balaševizam

Njihova djeca su blizanci Vojin i Nikola, i kćerke Maša i Milena.

RODILA MU JE ČETVERO DJECE, OVO JE PRVA ARKANOVA ŽENA, JE LI LJEPŠA OD  CECE?: Objavljene njene slike, EVO KAKO IZGLEDA | Balaševizam

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *