Jana otkrila UŽAS koji je doživela sa Šabanom: “Gazda je satima KRVNIČKI TUKAO ćerku, a onda je…” Njene suze su padale po pevaču..Šokantna ispovest, SVI SU U ŠOKU! (FOTO)

Iako je preminuo prije nešto više od dvije godine, o njegovom liku i djelu priča se i dan danas. Naime, smrt legendarnog pjevača Šabana Šaulića pogodila je sve, a naoročito njegovu porodicu i one koju su ga voljeli i poznavali. Tako se nedavno povodom smrti slavnog pjevača oglasila i popularna pjevačica Jana koja je otkrila u kakvim je odnosima bila sa pjevačom. Naime, ona je za smrt pjevača saznala kada ju je jedan novinar nazvao da kaže, dok je ona tada bila u vožnji, a kako je navela da tada nije stala u restoran da odmori misli da bi doživjela udes od ove šokantne vijesti.

Jana o strahoti sa privatnog slavlja: Šaban i ja smo pevali, a čovek je sat  vremena tukao ćerku - Telegraf.rs

Inače, popualrna pjevačica otkrila je jednu situaciju u kojoj se slavni pjevač i ona našli. Naime, gazda jednog restorana tražio je da mu otpjevaju pjesmu ” Milicu Stojan voleo”, a kada je Šaban počeo da pjeva čovjek je ustao i počeo da udara svoju 18-godišnju  kćerku, dok je Šaban odmah stao u njenu zaštitu. Kako je tada rekao Jani, u njemu je proradila očinska nit jer je mogao da zamisli da neko udara njegove kćerke, Sanelu i Ildu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *