Nada Topčagić šokirala sve: RODITELJE NISAM MOGLA DA MENJAM, ALI SAM PROMENILA VERU! Pevačica priznala da joj je majka živela u kamp kućici…EVO I ZBOG ČEGA..(FOTO)

Pjevačica Nada Topčagić je u jednom intervju iznjela neke stvari za koje su joj mnogi zamjerili. Tako je otkrila da je njena majka jedan period života živjela u kamp kućici, ali kako ona tvrdi to je bila njena želja.

Također, Nada je otkrila da nije mogla svog oca sahraniti kako je htjela, i da je za to kriv hodža koji joj to nije dozvolio. Navodno je ona morala oca sahraniti po uslovima i cijenama koje joj je nametnuo hodža, što njoj nije bilo prihvatljivo te je odbila, da bi nakon određenog vremena otkrila da su oni uvezani sa kamenorezačkom i pogrebnom radnjom. Ona sada ne zna gdje je sahranjen njen otac, jer se prije orijentisala po šljivama koje su bile oko groba, ali više tih šljiva nema.

Nada tvrdi da su njeni roditelji bili muslimani, ali da je ona promijenila vjeru, i da je Srbija zemlja koja je njoj omogućila sve.

Ova pjevačica zamjera svima jer njena majka nije dobila kuću u Republici Srpskoj kada su svi dobili, jer su se vodili sa tim da su njena djeca uspješna, odnosno dvoje živi u inostranstvu, dok je Nada u Srbiji pjevačica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *