“DEČKO, NOVI PAZAR JE SRBIJA!” Elma i Emina se oglasile nakon provokacija ZABRANJENOG Sadika Hasanovića,! (FOTO)

Tema koja je i dalje ativna u medijima je svakako mladi finalista Zvezda Granda,Sadik Hasanović. Naime, nakon što se završeno finale Zvezda Granda u medijima se pojavila vijest kako je Sadik zajedno sa svojim ocem u grupi Sateliti pjevao pjesme o klanju Srba, kao i o ratnom komadantu Naseru Oriću. Oko svega se digla velika prašina, povodom čega su se oglasili i iz Zvezda Granda, članovi žirija  kao i brojni pjevači i pjevačice.

SADIK HASANOVIĆ ODGOVORIO MRZITELJIMA: U PJESMI 'OJ NASERE, SREBRENIČKI  SINE' NEMA NIŠTA UVREDLJIVO, IMAM JA MOJU BOSNU I MOJ SANDŽAK | Hayat.ba

Ovih dana Hasanovićevo ime ponovo se vrti po medijima, ali zbog vraćanja sa Srbijanske granice. Naime, kako je i sam potvrdio početkom avgusta pokušao je da pređe granični prelaz sa Srbijom kako bi došao u Novi Pazar, jer kako kaže on Novi Pazar gleda kao svoj Sandžak, a ako ni tu ne može otići će u crnogorski Sandžak i tu pjevati.

Povodom svega oglasila se popularna pjevačica Emina Jahovič koja je sa ponosoom istakla da Novi Pazar njen grad, dok je pjevačica Elma Sinanović rekla da Hasanović očigledno niej učio geografiju, te da je Novi Pazar sastavni dio Srbije.

Elma Sinanović za "Avaz": Rijaliti zvijezde se uhvate mikrofona i glume  pjevače

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *