Noletov “dželat” mučki tukao i maltretirao devojku: Umri, samo ne u mojoj sobi, onda ću imati probleme! SVET U ŠOKU! (FOTO)

Nakon deset mjeseci je izašao i drugi dio intervjua sa Olgom Šaripovom, bivšom djevojkom Aleksandra Zvereva, tenisera koji je pobijedio Đokovića u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiu.

U intervju ona priča o nasilju koju je nad njom činio Aleksandar Zverev 2019. godine u Šangaju.

Ona je sa njim bila na Lejvers kupu, nakon čega je Zverev išao u Kinu gdje je igrao u Pekingu, a nakon toga na masters u Šangaj, a na svim mečevima ga je ona pratila.

Oni su se posvađali dok su bili u Pekingu, ali tada je on bio mirniji nego u prethodnim svađama, i ona je u sebi pomislila da je to sve dobro, da je sada sigurna, zaštićena.

Šaripova se radovala što će joj se pridružiti gospođa V. koja je maćeha njenog prijatelja. U njihov hotelski apartman je došla gospođa V. koja joj je donijela korpu sa voćem, koju je ona u brzini spustila, nakon čega su otišle na meč. Pri završetku meča, pošto je Zverev trebao ići na masaže, a potom i trening, one su odlučile da idu u salon ljepote, i da ona odradi tretman lica.

Dok je bila u salonu, počele su joj pristizati poruke od Zvereva, a prvo joj je poslao fotografiju korpe sa voćem i napisao šta ovo radi tu, pri tome mislivši na to što je ona spustila na krevet, jer je bila u žurbi, a potom je počeo napadati zašto ga ne čeka u apartmanu, jel ga ne voli, i zašto mu ne posvećuje pažnju.
Kada je ona otišla u apartman on je odmah izašao i rekao da je sada ona zaslužila da ga čeka, pri tome iznijevši joj mnoge uvrede.

Ona nije imala snage za svađu, niti ga htjela čekati kada se vrati, dugo je razmišljala šta da radi, te u jednom trenutku je ubrizgala inzulin.

Kada se vratio, našao je polumrtvu u krevetu, brzo je shvatio šta se desilo, te joj ponovo dao inzulin, pri čemu je cijelo vrijeem komentarisao da mu ne treba nikakav skandal i da to nije smjela uraditi.

Ona mu je ponudila da raskinu i da ona ide u Moskvu, što joj nije dopustio i rekao da nije pravo vrijeme za to. On je predložio da ne treba da se pojavi na sljedećem meču, sa čim se ona složila.

Sutradan ona se otišla istuširati, pri čemu je izašla iz kupatila a on je zaustavio i rekao da spakira svoje stvari i da ide u Moskvu. Ona mu je rekla da će to uraditi ali da joj dopusti da se obuče i da joj da par minuta da se spakuje, nakon čega je on uhvatio za vrat i počeo tući.

Tukao je gdje je stigao, a ona je u jednom trenutku shvatila da ne mora biti lutka za tuču, te se počela braniti tako što je mlatarala rukama.

Od neko vrijeme on je prestao, a ona je otišla u kupatilo gdje se zaključala i plakala. U nekom trenutku je začula drugi muški glas a to je bio glas njegovog oca, koji je visokim tonom naredio joj da izađe, i da se spakuje i odmah napusti apartman, te joj poručio da će je  tužiti jer ima fotografije na kojima se vidi kako ona tuče njegovog sina.

Njegov otac je tada izvrijeđao, rekavši joj mnogo ružne stvari.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *