OPA! KAKAV TRANSFER BLAMA! Našoj poznatoj voditeljki u toku jutarnjeg programa ispala BALA IZ USTA! Isplivao HIT video…BLAM GODINE! (VIDEO)

Voditeljski posao je jako težak i komplikovan, i ko misli drugačije grdno se vara. Posebno je riječ o poslu voditelja čije emisije idu uživo. Oni jednostavno moraju znati odreagovati bez obzira na trenutnu situaciju, i moraju biti u potpunosti skoncentrisani.

Svakom od ljudi koji se bave tim poslom se desio neki blam, samo postoje oni koji su imali sreće te nije niko ili je rijetko ko uočio, dok postoje i oni koji će ostati upamćeni po tom blamu.

Jedna od njih je i voditeljica Happy TV Anđela Lakičević. Ova po zanimanju glumica je posao dobila u jutarnjem programu pomenute televiziji, i to nakon što je otkaz dala poznata voditeljka Jovana Jeremić.

Naime, dok je čitala vijesti iz crne hronike, pljunula je. Sama ona se iznenadila, ali i brzo snašla, te profesionalno nastavila sa čitanjem, a ovaj videosnimak je osvanuo na društvenim mrežama, te izazvao brojne komentare.

Pogledajte njen blam, i procijenite sami na kojoj je skali.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *