Ceca napustila priju u Titelu: “Na selu ne bih nikako mogla, goveda oko mene, kokošiji izmet, sve užasno smrdi na štalu…UŽAS!” (FOTO)

Cijela javnost je ostala zatečena informacijom da je Veljko Ražnatović u vezi sa Bogdanom Rodić, nepoznatom djevojkom iz jednog manjeg mjesta. Svi su vjerovali da je to nekakav njegov hir, i očekivali su trenutak kada će prekinuti. Međutim, ova djevojka je ”uzela” srce sinu popularne pjevačice, te su se vjenčali, a nakon godinu dana dobili i sina Željka.

Do tada, ova djevojka je bila medijski nepoznata, a živjela je u Titelu zajedno sa svojim roditeljima i dvije sestre.

Nakon nje, i sestre su se dobro snašle, te postale medijski praćene. Ubrzo su i one pronašle momke u tim krugovima, pa je tako Bojana se udala za Mirka Šijana, sina pjevačice Goce Božinovske sa kojim je nedavno dobila i sina, dok je najmlađa Nataša u vezi sa Jovanom, sinom pjevačice Zlate Petrović.

Ceca je sa svojim prijateljima iz Titela u dobrim odnosima, i nedavno su prije ljetovale zajedno na Kipru. Nakon toga, Ceca se odlučila obići prijatelje, te je otišla do Titela njima u posjetu.

Ona je rekla Anastasiji da je i ona odrasla u manjem mjestu, ali da joj se tu nije svidjelo što ima mnogo domaćih životinja, s obzirom da se njeni prijatelji time bave, te da je posvuda njihov izmet, što joj se nikako nije svidjelo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *