Glumac (73) razmenjivao nežnosti sa devojkom (21) na odmoru: KADA SU IZAŠLI IZ VODE, SVE SU ŠOKIRALI! Evo kako izgledaju skupa (FOTO)

U posljednje vrijeme je postalo normalna pojava da vidimo ljubavne parove sa velikom razlikom u godinama. I godinama prije se dešavalo isto, samo što je tada razlog uglavnom bila ljubav, dok je sada sve drugo razlog, a najveći tome svemu je finansijski, odnosno pokloni, status u društvu i novac.

Više nas takve situacije i ne iznenađuju, i postalo je normalno da vidimo starog djeda kako se drži za ruku sa mladom djevojkom.

Čarls Dens je 73-godišnji britanski glumac koji se proslavio ulogom u ”Igre prijestolja”. On je bio 35 godina u braku sa suprugom, sa kojom ima dvoje djece. Nakon toga, bio je u vezi sa 20-godišnjom glumicom, ali njihova veza nije potrajala. Poslije nje se oženio glumicom, sa kojom se vjenčao i sa kojom je dobio kćerku, ali ubrzo su se i rastali.

Sada su ga fotografi ovo ljeto uhvatili sa novom djevojkom, čiji identitet ne želi otkriti. Njih dvoje su uhvaćeni na ”slatkom” odmoru na moru, a britanski mediji pozivaju sve koji znaju njen identitet da otkriju ko je u pitanju.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *