Prvi put u OVAKVOM IZDANJU! Tanja Savić iznenadila sve VRELOM fotkom: Pevačica se skinula i pokazala svoje telo…GORE DRUŠTVENE MREŽE! Zar i ona?! (FOTO)

Posljednjih nekoliko mjeseci popularna pjevačica, Tanja Savić zbog problema koje je imala sa suprugom  bila je u centru medijske pažnje. Naime, popularna pjevačica proživjela je teške trenutke u svom životu jer je njen suprug Duško bez njenog znanja odveo djecu u Australiju kako bi bili daleko od majke, dok je njima  rekao kako njihova majka želi da oni umru od korona virusa zbog čega su djeca odlučila da odu sa njim.  U cijelu priču umiješalo se i Ministarstvo  unutrašnjih poslova Australije, koje je izjavilo da njenom suprugu slijedi zatvorska kazna kao i kazna u vrijednosti od 35.000 australijskih dolara.

NOVI DETALJI DRAME U PORODICI TANJE SAVIĆ: Menadžer tvrdi da je opljačkana,  a ustvari sumnjala da joj je muž OTEO DJECU?! | Senzacija

Sve to pogodilo je pjevačicu, koja je svakodnevno dobijala mnogo podrške od kolega, poznanika kao i svojih fanova.

Suprug Tanje Savić izjavio: "Za obitelj bih sve učinio, čak i djecu oteo od  majke" - Imperij

Tako je ona nedavno objavila fotografiju kojom je iznenadila mnoge, a u čijem opisu je napisala da voli kada se osami, ne zbog toga što ne voli društvo nego što je umore laži koje ljudi izgovaraju. U nastavku pogledajte o kojoj fotografiji je riječ.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *