Ovo je NOVI Predsednik Srbije! “NAJPONOSNIJI TATA NA SVETU”: Vučić objavio prelepu fotografiju sa sinom Danilom… (FOTO)

Predsjedink Srbije Aleksandar Vučić i njegov sin Danilo, od kako je počela pandemija su se itekako zbližili. Na početku odmah, Danilo se prijavio da sa sestrom Milicom dijeli pakete za penzionere i nemoćne. No, i sam je se zarazio koronom, ali se na sreću nakon samo 7 dana vratio svojim aktivnostima.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

U mlađim danima je bio totalno nestašno djete, a njegove slike ludovanja po splavovima, obilazile su medije, dok mu tata nije pritegao kaiš. Danilo se onda posvetio fakultetu, te je počeo da se druži sa navijačima, a u zadnje vrijeme je dovođen u kontekst da je bio blizak sa Veljom nevoljom.

U jednom momentu je i sam Belivuk izjavio da je preko Danila primao direktne naredbe od predsjednika, počevši od toga da se prestane skandirati po tribinama Vučiću pe deru, te da se spriječi nasilje nad paradom mira u Beogradu. No, sve te optužbe su u vodu pale, ali je sada Danilo na udaru Điilasa koji mu prijeti a sve u cilju destabilizacije njegovog oca.

Aleksandar i Danilo su ovu subotu iskoristili da budu zajedno, a snimljeni su u jednom podrumu u Valjevu kako degustiraju vino.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *