SKANDAL na sahrani Laneta Gutovića! Sinovi skrhani od bola, a onda je ON izašao i rekao ovo… (FOTO)

Srbijanski glumac Lane Gutović je sahranjen juče u Beogradu a je bilo mnogo prisutno rodbine, prijatelja ali i ljudi koji su došli da ispoštuju njega kao čovjeka i velikog umjetnika. Lane se proslavio ulogom kompromitovanog direktora Šojića, koji nam je kroz humor zapravo pokazao kako kreće korupcija i mito.

Može se kazati da je balkanska kinematografija i glumačka scena ostala bez jednog od posljednjh legendarnih glumaca, koji je u jednu ruku postavio temelje modernog domaćeg filma. Na sahranu je prvi došao Lanetov veliki prijatelj i kolega Goran Sultanović, kao i mnogi drugi. Skrhana bolom se ispred kapele pojavila supruga glumca, obučena je bila u crno i sa njom je bila prijateljica koja ju je tješila.

Glumčevi sinovi su takođe bili ispred, vidno tužni i potrešeni, a jedan od kolega vjerovatno neupućen, počeo da je da galami kako Lane nije sahranjen u Aleji zaslužnih građana. No, brzo su ga utišali kada je čuo da je to ustvari bila i želja samog Laneta, da bude sahranjen na običnom groblju.

Svi su bili vidno potrešeni riječima koje je izgovorio Lanetov sin prilikom ukopa, te su krenuli spontano da apladiraju, a riječi su “Oče samo si otvorio nova vrata”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *