VELIKA TUGA U SRBIJI: Na veliku žalost NAPUSTIO nas naš poznati pevač Zvezda Granda…Njegovi hitovi će trajati zauvek… SVI U ŠOKU! (FOTO)

Prije neka 2 mjeseca završene su Zvezde Granda, a svi već jedva čekaju kada će početi nova sezona. Svi ste upoznati sa situacijom koja se i dan danas vuče za finalistu Sadika Hasanovića jer je pjevao pjesme o komandantu Armije RBIH Naseru Oriću.

Čak je došlo i do toga da mu je zbog njegovih aktivnosti od prije nekoliko godina doživotno zabranjen ulazak u Srbiju. Sadik je rekao da nema potrebe za time, te da će pjevati u crnogorskom dijelu Sandžaka, a dodatno je sve uznemirio kada je izjavio da Sandžak nije Srbija.

No, mi se danas bavimo sa emisijom Nikad nije kasno, koja je takođe iz Grandove produkcije, te okuplja mnogo starije takmičare. Jedan od njih je Slavko Kojić koji je na žalost preminuo u 89 godini života.

Kojićeva karijera je krenula još davne 1959 godine, a rođen je u Užicama, i sa svega 17 godina počeo je da pjeva. Slavkova prva pjesma je bila Banja luko i ta tvoja mesta koju je snimio sa samo 19 godina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *