VELIKI ŠOK! UBISTVO SRPSKOG POLITIČARA PRED TV KAMERAMA! Telefon mu zazvonio usred prenosa, a onda mu je prišao portir (VIDEO)

Među glavnim vijestima u Srbiji u zadnjih par mjeseci je hapšenje ekipe Veljka Belivuka, kao i prijetnje njegovih ljudi predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, te i ostalim funkcionerima. Niko više nije siguran, a na svojoj koži je to osjetio i Čeda Jovanović koji je napadnut od strane mafije.

U Srbiji je u prošlosti bilo puno ovakvih sličnih slučajeva gdje su političari izvlačili deblje krajeve, a dok su neki od njih platili i glavom. Jedan od takvih je Boško Perošević koji je tada bio visoki funkcioner SPS-a, on je tog dana bio u obilasku Novosadskog sajma gdje je i izvršen atentat na njega, a na njega je iz neposredne blizine pucao portir Milivoje Gutović.

Atentat se desio 13. maja na Novosadskom sajmu 2000. godine, a sve se za nepovjerovati desilo pred TV kamerama.Perošević je likvidiran iz pištolja u glavu prilikom obilaska Novosadskogh sajma.

Doktori su dali sve od sebe da ga spase, ali je Perošević i pored velikih napora preminuo tog dana nešto posle 16 časova. Ubica Milivoje Gutović je na suđenju proglašen neuračljivim, a ni dan danas nije otkriveno ko je bio nalogodavac.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *