Milovan(77) se 4 put oženio! Kad mu vidite mladu CRĆI ĆETE OD SMEHA! Stala pored njega, sve spalo, PA ŠTA JE OVO?! (FOTO)

Brak je zajednica dvoje ljudi i koja nas više ne može iznenaditi ni po čemu. Imali smo priliku vidjeti i čitati o ugovorenim brakovima, o brakovima sa više žena koje savršeno funkcioniraju i još mnogo čudnih slučajeva, koje mnogim ljudima nisu normalne.

Svako od nas u okruženju poznaje ljude koji se nikako nisu ženili, ali i one koji veoma brzo sklapaju brakove.

Milovan Dragutinović je jedan od onih koji lako ostvaruju veze i pronalaze srodnu dušu. On je živio sa preko 30 žena iz cijele bivše Jugoslavije, ali sa svima je živio u vanbračnoj zajednici.

Tek sa 53 godine je stupio u brak sa djevojkom koja je imala 18 godina. To je bio njegov prvi brak, koji je trajao dvije godine, a žena ga je ostavila kada je našla posao.
Drugi brak je trajao 2,5 mjeseci, a ostavio je ženu jer nije htio da plati njene dugove koje je imala. Treći brak je trajao 5 mjeseci.

Svoju 4 suprugu Slađanu je upoznao na buvljaku, i odmah je znao da je ona prava žena za njeg. Kao miraz, Slađana je u kuću donijela fasadu i instalacije, dok je on platio sve unutrašnje radove.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *