VELIKA TUGA U REGIJI! Pevačica preminula nakon duge borbe sa teškom bolesti…SVI SMO VOLELI NJENE PESME! Niko ne veruje da nas je napustila..Svi u suzama!

Danas donosimo jako tužnu vijest za sve ljubitelje pop muzike.

Naime, pjevačica Sara Harding iz ženske grupe Girls Aloud je preminula u 39 godini života od maligne bolesti raka dojke.

Preminula pjevačica popularne ženske grupe, u dobi od 39 godina izgubila je  bitku s teškom bolesti

Ovu vijest je objavila njena majka Mari, koja je na svom instagram profilu napisala da obavještava sve prijatelje da je njena kćerka izgubila bitku sa teškom bolesti. Ona je dodala i to da su mnogi bili upoznati da se njena kćerka borila sa teškom bolesti žestoko.

Sara je dugo godina vodila bitku sa rakom dojke, ali je u martu ove godine objavila da je bolest nažalost zauzela i druge organe, a ponajviše zahvatila kičmu, te da je tu znala da će uskoro biti njen kraj.
Pjevačica nije htjela ići na hemoterapije, jer se nikada nije mogla pomiriti sa svojim izgledom bez dojke koja se nije mogla rekonstruisati.

Ona je u svojoj knjizi navela da kada joj je otkrivena bolest da joj je ljekar otkrio da će predstojeći Božić joj biti zadnji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *