VELIKI ŠOK! Opljačkana kuća Novaka Đokovića u Marbelji: LOPOVI ODNELI NOVAC, NAKIT , SKUPOCENE SATOVE…Ovo je veliki gubitak za Novaka! Da li sumnja na nekog?! (FOTO)

Novak Đoković je jedan od najboljih tenisera na svijetu, i zasigurno jedan od najboljih sportista regiona u posljednjih 50 godina.

Njegovi počeci su bili jako teški, s obzirom da je imao puno talenta, ali ne i ljude koji vjeruju u njeg. Iza njeg je stojao njegov otac, koji je jedini vjerovao u njegov uspjeh. Bio je prisiljen prodati restoran kojeg je držao, kako bi omogućio Novaku kvalitetne treninge i bolju karijeru. Nakon toga, morao se zadužiti kod zelenaša, kako bi mogao isfinansirati njegovu karijeru.

Novak se kasnije odužio svom ocu za sve što je uradio za njeg, a sada posjeduje ogroman iznos novca, i nekretnine širom svijeta.

Nedavno je porodica Đoković doživjela pravo neugodno iskustvo kada im je opljačkana kuća u Marbelji u Španiji. Iz kuće im je izneseno nakit, novac i skupocjeni satovi, a osim njihove kuće, opljačkano je 22 kuće od ukupno 24.

Osim njegove opljačkana je kuća i poznatog jutjubera Nikole Miloševića, koji je tada bio u gostima kod Marka Đokovića. Pored njih, opljačkane su kuće i poznatih reprezentativaca Španije fudbalera i košarkaša.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *