Ni 2 dana nije prošlo, auuuu: DISKVALIFIKACIJA MILJANE KULIĆ! Miljana prekršila STROGO PRAVILO rijalitija! Produkcija odmah REAGOVALA!

Kako smo već pisali, najgledaniji rijaliti program u regionu je prije par dana počeo sa novom sezonom. Na samom početku oborio je sve rekorde gledanosti, a dvije uvodne emisije prije samog početka su oborile rekord gledanosti, a na youtube platformi imaju preko 4 miliona pregleda i taj broj stalno raste.

Što se tiče učesnika, mnogo je poznatih lica koji su se pojavljivali i ranijih sezona, a među njima je Matora, Lepi Mića, Miki Đuričić i Miljana Kulić.

Miljani Kulić majka sakrila pare | Zabava | Zvezde i tračevi

Miljana je jako skupa učesnica, i špekuliše se da po sezoni dobije oko 250.000 eura. Na samom početku je navela da se dodatno udebljala i da sada ima 100 kilograma, a što se tiče ponašanja, izgleda da se nije ništa promijenila.

Sinoć je u bekstejdžu prije ulaska uzela mobilni telefon i razgovarala sa nekim. Veoma dobro se poznaju pravila produkcije, i da je to strogo zabranjeno, te da joj slijedi diskvalifikacija. Ostaje da vidimo kako će to završiti.

ŽENO, ŠTA URADI?": Evo kako Miljana Kulić izgleda pred ulazak u Zadrugu:  "Ugojila sam se 15 KILOGRAMA"! (VIDEO)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *