Preko 10 godina nisam vodio ljubav sa ROĐENOM ŽENOM! Svo vreme me odbijala, a onda sam otkrio ŠTA RADI svaki dan oko ponoći…HAOS!

Odnosi između muškaraca i žena su se mnogo promijenili, i postali mnogo komplikovaniji u posljednjih 10 godina. Život žena u bračnoj zajednici mnogo se razlikuje od života kojim su žene živjele prije nekoliko godina, a muškarci su u sve podređenijem položaju.

Danas vam donosimo ispovijest jednog 34-godišnjeg engleza.

VODILA SAM LJUBAV SA SUPRUGOM I JOŠ JEDNOM ŽENOM I BILO JE DIVLJE, ALI SADA  IMAM PROBLEM: Ne mogu da izbacim iz glave te slike!

Kako je naveo, on nije spavao sa svojom ženom punih 10 godina, tačnije od rođenja njihove kćerke. U početku je sve povezivao i opravdavao sa umorom i zbunjenošću dolaskom djeteta, ali njihova kćerka je sada napunila 10 godina, i shvatio je da je to prešlo sve granice. Postao je sve nezadovoljni sa time što se morao samozadovoljavati, i time što se njegova žena konstantno druži sa prijateljicama.

Onda je jednom prilikom uzeo njen mobitel, i pročitao njihov razgovor, te na osnovu toga shvatio da je njegova žena postala miljenik žena.

Žena me je slagala da je nevina ušla u brak: Saznao sam sa KOLIKO ih je  bila i više ništa neće BITI ISTO - Objektiv

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *