KRIO JE OVU ISTINU 2 GODINE! Šabanov kum otkrio poslednje minute pre nego što je Šaban izdahnuo.. “Uhvatio me za ruku, pogledao i rekao…”

Da je živ, legenda narodne muzike, Šaban Šaulić bi prije dva dana proslavio 70 rođendan. Vjerujemo da bi slavlje bilo onakvo kakvo priliči njemu i kakvo je samo on znao organizirati. Njegova kćerka Ilda se teškim riječima još jedanput oprostila od oca i čestitala mu rođendan.

Šabanov kum se oglasio i ispričao jezive detalje o nesreći i poslednjim  trenucima pevačke legende! (VIDEO) - Alo.rs

Ono što je žalosno je to da ni dan danas čovjek koji je kriv za njegovu smrt nije osuđen.

Podsjećamo, čovjek koji je skrivio saobraćajnu nesreću je porijeklom iz Turske, a vozio je preko 200 km/h i to bez položene vozačke dozvole. Pri ovoj nesreći smrtno su stradali Šaban i njegov klavijaturista Mirso, dok je Šabanov kum teško povrijeđen, zbog čega je dva mjeseca boravio u bolnici.

Sabanov kum Boba o posljednjim trenucima prije smrti Šabana Šaulića i  Mirsada Kerića (OTV Valentino) - YouTube

Šabanov kum je tek nedavno smogao snage da priča o tom kobnom trenutku. On je otkrio da kada je u jednom momentu došao sebi, vidio da je Šaban policiju i hitnu pomoć dočekao na nogama, te je on bio ubijeđen da je on dobro. Kada je došla hitna, on je odmah sjeo na nosila jer se nije osjećao dobro, a potom je i legao i nikada se više nije probudio.

Njegov kum priznaje da je Šabanova najveća greška bila to što nikada nije vezao sigurnosni pojas, što ga je na kraju i koštalo života.

PUKLI SU MI SVI ZUBI, PADAO SAM U NESVEST I BUDIO SE: Šabanov kum otkrio šta

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *