Veliko čudo! Mladić (17) sam napravio kuću za 7.000 evra! NIJE HTEO DA BACA PARE NA KIRIJU, sada ima dom i NI DINARA DUGA!

Vjerujemo da ste svi upoznati sa montažnim kućama koje su najviše zastupljene u SAD-u, i kojih još uvijek nema na našem tržištu.

Njihova cijena se kreće odprilike oko 5.000 eura, a montaža traje od 1 do 5 dana. Ova kuća je sasvim korektna za život jedne porodice.

Mi danas pišemo o momku porijeklom iz Engleske, koji je sa svojih 17 godina sam izgradio svoj dom, o čemu su britanske televizije radile reportažu.

Ovaj mladić je odlučio da se odvoji od svojih roditelja, a s obzirom da je imao nešto malo ušteđevine krenuo je sam da pravi svoj dom. Na imanju bake i deke, ovaj mladić je počeo da sa svojih 10 prstiju sam izgradi kuću u kojoj sada živi. Do 18 godine već je imao vlastiti dom, a njegova cijena je bila oko 7 hiljada eura.

Prvo je kupio prikolicu, na koju je gradio svoju kuću. Sam je izradio vodu, struju, izolaciju i ostale priključke, a što nije znao savjetovao se sa starijima i pronalazio na internetu.

Postavio je solarne ploče za toplu vodu, kao i pumpu za vodu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *