Miroslav (30) iz Valjeva uhvatio ženu sa ljubavnikom u krevetu: KADA VIDITE ŠTA IM JE PRIREDIO, NEĆE VAM BITI DOBRO! (FOTO)

U današnje vrijeme kada se sve vrti oko društvenih mreža,prevare između partnera postale su učestala pojava, pa tako da je prava rijetkost kada čujemo da je neko ostao vjeran svom partneru. Međutim, često  nakon  saznanja o prevari zna doći i do sukoba pa čak i ubistva. Jedan od ih slučajeva dogodio se nedavno u Srbiji, tačnije u Kruševcu kada je 30-godišnji muškarac po imenu Miroslav koji je živio u vanbračnoj zajednici zatekao svoju suprugu na krevetu sa nepoznatim muškarcem.

Gore i od seksa s drugom ženom? Sedam priznanja Hrvatica o prevari o kojoj  se šuti

Inače, Miroslav je često radio druge smjene, a jednog dana kada se vratio kući ranije uslijedio je šok. Naime, on je svoju suprugu zatekao sa drugim muškarcom. Nije mogao da vjeruje šta vidi, a onda se u jednom trenutku skontao te naredio tom muškarcu da se obuče i ide za njim. Odveo ga je u napuštenu šupu koja je se nalazila u blizini kuće, a potom ga svezao za stolicu i uzeo sjekiru te počeo da udara čovjeka. Nakon nekoliko trenutaka izašao je van, zapalio cigaretu te pozvao policiju kako bi se predao.

 

Ubijen mladić u Sarajevu: Jedan napadač uhapšen, policija traga za još  šestoricom

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *