Muž je stariji od nje 27 godina! ZAJEDNO SU OD NJENE 16. GODINE: Morali su se PRESELITI zbog vređenja i kritika!”Nismo više mogli da izdržimo..”(FOTO)

U današnje vrijeme je sasvim normalna pojava da vidimo ljubavni par sa velikom razlikom u godinama. Većinom su u pitanju stariji muškarac i mlađa djevojka. Vjerujemo da je najveći razlog takvih veza novac, skupocjeni pokloni, moć i status u društvu koje im takav muškarac može priuštiti, za razliku od mlađeg ili godina sličnih njihovim.

Andy i Bet Tellford su pravi izuzeci ove priče, iako je kako u samom naslovu i stoji, Andy stariji čak 27 godina.

Andy je dugo godina radio u agenciji koja pomaže pri selidbi, i ni sanjati nije mogao da će na svom radnom mjestu upoznati ljubav svog života.

Njihova priča je počela kada je Andy došao kod majke od Bet da pomogne sa prebacivanjem stvari. Bet je tada imala 16 godina, i svidio joj se on koji je stariji od nje 27 godina. Niko nije mogao da vjeruje, i svi su bili puni predrasuda i osuda prema njihovoj vezi, te su bili primorani se odseliti.

Preselili su se u Lancashire kako bi krenuli život ispočetka, bez okoline koja ih poznaje. Vjenčali su se 2016. godine, a sada imaju dva sina, Timmya od 2 godine, i Cownya od 9 mjeseci.

Bet je navela za medije da joj nema ništa gore nego čuti da neko loše priča o njenom mužu, jer onda on bude tužan, a ona najviše na svijetu ga mrzi vidjeti takvog.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *