O ovome nije smelo da se priča! CECA JE PITALA ZA NEKOG MOMKA I ONDA GA JE ŽELJKO IŠAMARAO! Sve je okriveno iz policije…(FOTO)

Iako je prošlo više od 20 godina od smrti srbijanskog kriminalca Željak Ražnatovića Arkana, o njemu i njegovoj smrti priča se i dan danas. Naime, poznato je da je on ubijen u hotelu “Interkontinental”, dok se o motivima ubistva još uvijek priča. Kako je naveo Vojislav Tufegdžić, svjedočenja policajca daju novo svjetlo na ulogu Državne bezbjednosti u cijelom ubistvu. Tufegdžić je rekao kako je  nekoliko sedmica prije ubistva sa kolegom otišao kod Arkana kako bi se raspitao za jednog pripadnika SDG koji se sumnjiči za ubistvo. Tada su sa Arkanom pričali o svemu i svačemu, a između ostalog on im je rekao da prije nekoliko dana kada su se on i Ceca vraćali kući ona je upozorila Arkana na momka koji već nekoliko dana stoji na uglu ulice u kojoj oni žive.

Witness Recalls Surviving Shooting by Arkan's Paramilitaries | Balkan  Insight

Kada su došli do njega, Arkan ga  upitao šta radi tu, a kako   on ništa nije Arkan ga je počeo da šamara. Tada je mladić izvadio legitimaciju DB i rekao Arkanu da je na poslu. Nakon toga Arkan mu se izvine, dok du ujutro načelnici DB organizovali sastanka zbog toga. Tada su mu otkrili da je momak operativac koji ej u sastvau grupe za nadzor restorana.

Serbian Paramilitary Arkan 'Shot Captive in Head' | Balkan Insight

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *