JOŠ 2 ČLANA ŽIRIJA NAPUŠTAJU ZVEZDE GRANDA, DONIJELI KONAČNE ODLUKE: Nakon Jelene Karleuše i oni odlaze

Za voditeljku Sanju Kužet bi se moglo reći da je postala zaštitno lice muzičkog takmičenja ”Zvezde Granda”. Ona godinama unazad zabavlja publiku, najavljuje i opušta kandidate pred njihov nastup.

Lokalni mediji su je sreli na jednom humanitarnom teniskom turniru, te intervjuisali. Sanja je pričala o novoj sezoni popularnog takmičenja, o transferu, o svom slobodnom vremenu i svojim planovima.

zvezde-granda-snimanje-0709-2021-foto-kaca-10

Popularna voditeljka se dotakla i transfera u žiriju, te navela da ništa nije znala vezano za odlazak Karleuše i dolazak Cece Ražnatović, te dodala da je to i dobro i da je se i trebalo odvijati pod nekim velom tajne. Ona je dodala da je njeno da pruži ruku svakome ko dolazi, jer je sigurno i zaslužio da bude tu.

sanja

Na pitanje novinara da li joj je žao zbog Karleušinog odlaska i da li su se čule u međuvremenu, ona je kroz smijeh otkrila da nisu jer je Karleuša popularna i ne javlja se na telefon, ali i da joj je mnogo žao, te da ima osjećaj da joj je neko veoma drag otišao iz odjeljenja.

Na pitanje i konstataciju novinara da su Saša Popović i Marija Šerifović najavili da im je ovo posljednja sezona, te da li i ona planira tako nešto, Sanja je rekla da ne bi ništa o tome pričala jer je nezahvalno o tome pričati pogotovo što se ništa više ne može planirati pogotovo na toliko dug period.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *